Претрага

Ученички камп „У бескрајном плавом кругу“

Школа је 2011. и 2012. године организовала ученички камп „У бескрајном плавом кругу“, што је по одлуци Наставничког већа требало да прерасте у традиционалну манифестацију. Међутим, наредни камп који је требало да буде одржан на јесен 2014. године, одложен је на неодређено време због организационих и финансијских проблема. 

Кап је одржаван у месецу мају, у трајању од три дана. Наши ученици и њихови гости учествовали су у низу активности: стручним радионицама из сва четири подручја рада које имамо, забавним и спортским дружењима. Гости су нам били ученици из Србије и суседне Румуније. У мају 2011. године  у Кампу су учествовали ученици и наставници из ЕГШ „Никола Тесла“ из Зрењанина, Хемијско-технолошке школе из Суботице, Техничке школе из Бора, као и ученици средње школе „Gr.Sc.Ind.Alimentara Timişoara“ из Темишвара. У мају 2012. године у гостима су нам опет били ученици из Бора, ученици Политехничке школе из Суботице, Хемијско-медицинске школе из Вршца, те гимназије  „Grigore Moisil“ из Темишвара.

У школској 2012/13. није одржан камп, јер је планирано да се термин одржавања помери за октобар 2013. године. Било је планирано да се на тај камп позову и ученици и наставници из Републике Српске како би Камп прерастао у прави регионални догађај, који би омогућио младима стицање нових знања и нових пријатеља. На жалост, он је најпре одложен за јесен 2014, али није одржан.

Камп 2012.

Погледајте занимљив филм са претходног кампа одржаног у мају 2012. године:

Датум последње измене субота, 29 август 2015 18:28

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.