Претрага

ПочетакНастава

Настава

Кабинет за рачунарство и информатику

У Школи се одвија теоријска, практична и блок-настава. Настава се одвија у две смене: преподневној (од 8:00 ч.) и поподневној (од 14:00 ч.) и то тако што ученици појединог одељења мењају смену сваких месец дана. 

Настава се одвија у простору који је својом величином недовољан, а посебан проблем чини и то што Школа дели зграду са Високом школом струковних студија за образовање васпитача. Мада број учионица и кабинета није довољан за нормално извођење наставе, оне су модерно опремљене и омогућавају извођење наставе на савремен и сврсисходан начин.

Један од кабинета за хемију

У приземљу зграде се налазе кабинети за медицинску струку и за билогију. На првом спрату су, поред зборнице, кабинети за: грађевинску струку, математику и физику. На другом спрату се налазе кабинети за рачунарство и информатику, српски језик, историју и географију, прехрамбену струку, машине и апарате, као и два кабинета за хемију који спадају међу најопремљеније у држави. Сала за физичко васпитање се налази у приземљу и делимо је са Високом школом. У њој је 2012. године потпуно обновљен под и купљена нова опрема, па се сада настава физичке културе и спортске активности изводе на најмодернији начин који погодује правилном физичком развоју ученика. За извођење наставе користе се и радионица за грађевинску струку и радионица за прехрамбену струку (тзв. кантина) које се налазе у приземљу зграде.

Сала за физичко васпитање

Настава се не изводи само у згради Школе. Ученици медицинске струке један део теоријске и практичне наставе имају у просторијама Опште болнице и Завода за заштиту здравља (у другом разреду један, а у трећем и четвртом разреду два дана недељно). Ово је неопходно како би се ученици на лицу места упознали са својим будућим позивом и вежбали на апаратури и опреми коју Школа не поседује. Практична настава за ученике прехрамбене струке одвија се у предузећима која се баве овом делатношћу, а која сарађују са Школом. Циљ је да се ученици у реалном радном окружењу упознају са процесима и технологијом свог будућег занимања.

Датум последње измене среда, 27 март 2013 17:26

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.