Претрага

Награде

За целокупну активност и постигнуте резултате у васпитању и образовању многи наставници и ученици наше школе добили су друштвена признања и награде општине Кикинда и АП Војводине.

Школа је двоструки добитник Повеље „Капетан Миша Анастасијевић“ за најбољу образовну установу (2007. и 2011. године), као и добитник признања "др Ђорђе Натошевић" за школску 2008/09. годину. Признање "др Ђорђе Натошевић" додељује Скупштина АП Војводине за постигнуте изузетне резултате у образовно-васпитном раду, а састоји се од повеље, плакете и новчане награде која је употребљена за унапређење квалитета наставе. Школа је 2013. године награђена Дипломом за изузетне резултате у неговању еколошке свести у оквиру програма "За чистије и зеленије школе Војводине" који је организовала Влада Војводине.

Из одлуке о додели признања "др Ђорђе Натошевић":
"[...] због укупних изузетних радних резултата, који се посебно огледају у: добром планирању, организовању, реализацији и вредновању наставе применом савремених наставних метода и облика наставног рада, спајању образовања и одговарајућих области рада кроз директну сарадњу са предузећима у којима се одвија део стручног образовања и подстиче трансфер знања, предузимањем корака за побољшање квалитета рада укључивањем интересних група и социјалних партнера, уз пуно уважавање етничких, културолошких различитости, у стручној обуци ученика у складу са потребама савремене привреде, у остваривању квалитетних и партнерских односа са родитељима ученика, у успешном тимски организованом раду који умногоме омогућава професонални и колегијални однос између актера образовно-васпитног процеса и аналитички приступ стручном усавршавању и образовању наставника и стручних сарадника, као и због постигнутих резултата у другим областима образовно-васпитног рада."

Повеља „др Ђорђе Натошевић“ Плакета „др Ђорђе Натошевић“ Диплома за изузетне резултате у оквиру програма За чистије и зеленије школе Војводине“
Додела признања „др Ђорђе Натошевић“ у Влади Војводине у Новом Саду, 9. новембра 2009.
Плакете Црвеног крста за изузетне резултате у омасовљавању давалаштва крви

 

Датум последње измене понедељак, 20 новембар 2017 19:01

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.