Претрага

ПочетакНаставаОбразовни профили

Образовни профили

Средње стручне школе у Републици Србији образују ученике у оквиру образовних профила. Образовни профили могу бити у четворогоишњем, трогодишњем или двогодишњем трајању, као и специјални образовни профили за ученике са посебним потребама. Постоји преко 1000 образовних профила, а они су сврстани у 15 подручја рада.

Ruled paper note with pinССШ "Милош Црњански" образује ученике у оквиру четири различита подручја рада, и по томе је једна од ретких у држави. Подручја рада у нашој Школи су:

  • здравство и социјална заштита;
  • хемија, неметали и графичарство;
  • геодезија и грађевинарство;
  • пољопривреда, производња и прерада хране.

Од оснивања школе 1961. године, па до 1977. једино подручје рада било је грађевинарство. Хемијска и прехрамбена струка уведене су крајем седамдесетих година, а здравство 2005. године. У оквиру ова четири подручја рада, Школа има дозволу да образује следеће образовне профиле:

  • Подручје рада Хемија, неметали и графичарство:

Образовни профили који се тренутно образују у Школи су подебљани. Сваке године у први разред уписујемо неке од 20 горе наведених образовних профила. Избор профила које ћемо понудити за упис врши се на основу потреба тржишта и интересовања ученика.

Датум последње измене петак, 04 фебруар 2022 02:50

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.