Претрага

XXIV Републичко такмичење из анатомије и физиологије

XXIV Републичко такмичење из анатомије и физиологије одржано је у Медицинској школи у Крушевцу од 24. до 25. маја 2024. Нашу школу су представљала три ученика првог разреда образовног профила Медицинска сестра - техничар: Милица Попов, Матеја Радојчић и Сара Решћански. Са њима је била и професорка Адела Сакал као ментор. Наши ученици нису освојили једну од прве три награде у појединачној конкуренцији. Поред самог такмичења, ученици су уживали у дружењу са вршњацима и лепотама Крушевца, као и у садржајима које је за своје госте приремила школа домаћин. Учесници су имали прилику да посете Народни музеј у Крушевцу, Лазар парк и Цркву Светог првомученика Стефана

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.